Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Constructii

Aplicația Programului Casa Verde Fotovoltaice s-a Deblocat

Aplicația Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat începând cu data de 23.01.2024, ora 10.00.

ANALIZĂ - În ultimii 4 ani, construcțiile de locuințe din România au depășit RECORD după RECORD. Cum stau lucrurile pe acest segment în anul 2023

Adriana Drăgușin

Etele Plaza, primul mall smart din Ungaria, a fost inaugurat.

Cel mai nou centru comercial și de divertisment, amplasat foarte aproape de Piața Etele, Kelenföld, Budapesta oferă o gamă largă de magazine și servicii, cu soluții digitale și arhitecturale unice. Proiectul în valoare de 300 de milioane de euro este primul mall smart din Ungaria.

Cordia România a finalizat structura de rezistență a celei de-a doua faze din Parcului20.

Cordia România a vândut 85% din prima fază a proiectului rezidențial Parcului20, clădire ce cuprinde 265 de apartamente și 40% din faza a doua a proiectului, compusă din 220 de unități.

Cordia începe un nou capitol odată cu finalizarea Promenadei Corvin.

Ultima clădire rezidențială de pe Promenada Corvin a atins punctul culminant: finalizarea Grand Corvin 2 va completa aspectul final al celei mai mari și populare zone pietonale din Budapesta, a cărei dezvoltare a început cu mai bine de un deceniu în urmă.

Modul de calcul al impozitului pe chirii in 2021

Anul 2021 ne intampina cu o avalansa de modificari fiscale, unele dintre ele cu impact major asupra veniturilor companiilor si persoanelor fizice.

Comunicat de presă - drept la replică al proiectului EnVogue Residence

În urma articolelor publicate în mass-media, în 08-09 februarie 2021, potrivit cărora ansamblul EnVogue Residence din cartierul Militari nu deține autorizație de construire, că ar fi realizat ilegal și că folosește deja un birou de vânzări, venim cu următoarele precizări:

Cordia România demarează lucrările de construcție la faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, a desemnat Concelex ca antreprenor general pentru faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Cordia România lansează faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, are un buget de investiții pe termen mediu în valoare de 200 de milioane de euro pentru dezvoltări imobiliare în București

Envogue Residence: Investiții de peste 17 milioane de euro în construcții și sisteme de siguranță antiincendiu și antiseismice

• Dezvoltatorul Envogue Residence și-a propus încă de la demararea construcțiilor să clădească unul dintre cele mai sigure ansambluri rezidențiale din București, punând accent pe sistemele de siguranță antiincendiu și desfumare, cuprinzând peste 100 detectoare fum, 70 hidranți interior, 4 hidranti exterior, desfumari SAS și multiple perdele de protectie la foc și fum.
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2024
Concept Titirez.ro