Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Fun-cultura-generala-inedit

7 lucruri despre Leonardo da Vinci, geniul care a strălucit în Evul Mediu

Unul dintre oamenii care a contribuit la încheierea lungii perioade medievale în Europa, prin deschiderea sa către știință și artă, este celebrul Leonardo da Vinci.

De la Mită la Imobile de Lux! Cate Apartamente si-a Cumparat un Medic din Gorj, intr-un Timp Record, din Banii de Mita?!

Un medicu oftalmolog, o asistenta si o infirmiera au fost arestati preventiv intr-un dosar de coruptie legat de dosarele de pensionare pe caz de boala.

Timișoara - Mica Veneție a României (P)

Timișoara, orașul de pe Bega, este printre primele cinci orașe din România ca mărime și număr de locuitori. Cunoscută la nivel internațional pentru numărul mare de monumente istorice, dar și pentru cele aproape 40 de parcuri și zone verzi, această Mică Veneție a fost desemnată Capitala Culturală Europeană a anului 2023 și cel mai ieftin city break la nivel mondial.

Navigând piața imobiliară din România: ghid pentru o achiziție bună (P)

Înainte de finalul acestui an tranzacțiile de pe piața imobiliară sunt destul de numeroase, iar prețurile cu care sunt listate la vânzare locuințele au înregistrat o creștere de câteva procente, mai ales în orașele mari ale țării, comparativ cu anul anterior.

Ai chiriași? Proprietarul plătește fondul de rulment și fondul de reparații

În contextul gestionării asociațiilor de proprietari și administrării condominiilor, există întrebări esențiale referitoare la responsabilitățile financiare, mai ales în ceea ce privește fondul de rulment și fondul de reparații. Un aspect clar care necesită înțelegere este cine este responsabil pentru aceste obligații, proprietarul sau chiriașul?

Beneficiile dudelor crude: Rețete tradiționale și provocări în comercializare si valorificarea lor in mediul rural

Dudele, fructele dulci și suculente ale arborelui de dud, sunt o alegere perfectă pentru casele de la țară, oferind numeroase beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, comercializarea dudelor crude poate reprezenta o provocare în contextul specific al caselor din gospodăriilor din mediul rural.

De ce elevii trebuie sa invete educatie tehnologica si care sunt avantajele aduse de aceasta materie?

Educatia este in general domeniul care are rol decisiv in destinul unei societati si este cea care ar trebui sa ne spuna directia in care lumea se indreapta. Educatia poate fi realizata atat la nivel de familie cat si la nivel general prin sistemul de invatamant.

Galerie foto: Cele mai frumose dormitoare mici de copii

Iti doresti sa-i oferi copilului tau un dormitor frumos si sigur insa te confrunti cu lipsa spatiului? Gaseste inspiratie in cea mai frumoasa galerie foto.

Am fost acolo! Wecontent - cea mai importanta conferinta de marketing de continut a anului

In cursul zilei de ieri, echipa Titirez.ro/imoPR a participat la una dintre cele mai asteptate conferinte de marketing de anul acesta - WeContent.

Comunicat de presa: Lansarea pe piață a unui nou canal de publicitate exclusiv oferit de SPIN MEDIA !

Agenţia de publicitate SPIN MEDIA lansează noi vectori de publicitate. Una dintre căile inovative este promovarea mesajului publicitar pe boarding-pass-uri, adică pe cărţile de îmbarcare în aeronave. Este o soluţie de promovare exclusivă SPIN MEDIA, care ajunge, în final, direct în mâna călătorilor. Despre acest nou canal de publicitate, ne vorbeşte Sorin Gheorghiu, executive manager la SPIN MEDIA...
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2024
Concept Titirez.ro