Plus Prime Imobiliare - your trustworthy agency

News

Amenzi cuprinse între 7.500 lei și 75.000 de lei pentru persoanele care intermediază tranzacții imobiliare, fără a fi înscrise în RENII

Noi Reglementări pentru Agenții Imobiliari în România: Ce Trebuie să Știi?

Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în valoare de peste 10 mil. euro, dedicat vânzătorilor angro și cash & carry

Adriana Drăgușin

Cascade Capital, parte a Cascade Group, realizează investiții de 40 mil. € pentru susținerea antreprenorilor locali

· Grupul lansează divizia Cascade Capital prin care va oferi soluții de capitalizare adaptate pentru întreprinderi mici și mijlocii; · Cascade Capital urmărește un ciclu investițional mediu de 2 ani

7 lucruri despre Leonardo da Vinci, geniul care a strălucit în Evul Mediu

Unul dintre oamenii care a contribuit la încheierea lungii perioade medievale în Europa, prin deschiderea sa către știință și artă, este celebrul Leonardo da Vinci.

Programul Noua Casă 2024: Ghid complet pentru achiziția unei locuințe

Programul Noua Casă 2024 oferă sprijin financiar în lei pentru achiziționarea unei singure locuințe. Iată câteva puncte cheie:

Parcuri fotovoltaice cu o capacitate cumulată de peste 200 MW vor fi livrate în 2024 sub brandul Everready, în stadiul ready-to-build

Adriana Drăgușin

Cinci plante care se adaptează perfect în baie (P)

Plantele de apartament sunt ideale pentru a crea un decor spectaculos și pentru a da senzația de spațiu aerisit.

Calendarul targurilor imobiliare din 2024

Cele mai așteptate evenimente imobiliare din acest an se vor desfășura în București în perioadele 24-26 MAI și respectiv 20-22 SEPTEMBRIE la Palatul Parlamentului.

2024: 1,4 miliarde de euro pentru panouri fotovoltaice și eficiența energetică în gospodării

  • 2024-02-02 17:09:43
  • /
  • Category: Sfaturi
Aproximativ 60.000 de gospodării sunt estimate să beneficieze de aceste programe, consolidând astfel creșterea adoptării energiei regenerabile în țară.

Aplicația Programului Casa Verde Fotovoltaice s-a Deblocat

Aplicația Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat începând cu data de 23.01.2024, ora 10.00.
Plus Prime agency offers free consulting in the field of real estate:

- Sales/rents of apartments
- Houses/Vilas, commerials areas, lands

The Plus Prime real estate agency was set up to pursue a precise purpose. It is to provide professional services and to look for advantageous real estate solutions to meet the demands of our clients.
All rights reserved Plus Prime Real Estates / Copyright © 2024
Concept Titirez.ro