Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

2022 Acte notariale necesare pentru vanzarea - cumpararea unei locuinte

Vânzarea legala al oricărui imobil: garsoniera, teren, casa, apartament, spațiu birouri, etc se face doar prin intermediul unui notar

Cerved Property Services a intermediat tranzactii in valoare de aproximativ 60M euro, in ultimii 3 ani

Cerved Property Services (CPS), firma de consultanta imobiliara cu acoperire nationala, a intermediat vanzarea unui teren in suprafata de aproximativ 62,000 mp in Targu Mures (Fabrica de Caramida), judet Mures la suma de 3,000,000 euro + TVA, pe langa vanzarea unui teren in suprafata de 10,000 mp in Pipera la suma de 3,500,000 euro + TVA si vanzarea proiectului “Beyler City” din Galati.

Titirez Magazine 2022 se lanseaza pe 15 Aprilie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Salonului Imobiliar

Titirez Magazine 2022, editia de colectie powered by imoPR.ro, ajunsa deja la editia a VI-a, este un real punct de reper in domeniul imobiliar. In paginile acesteia veti gasi cele mai interesante oferte imobiliare, dar si informatii proaspete din partea unor specialisti de incredere.

Incepe Targul National Imobiliar TNI 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului - Proiecte de peste 2 MILIARDE euro

Toți cei interesați să afle noutăți, oferte imobiliare deosebite și oportunități de investiții sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului.

Real Start Imobiliare vinde in exclusivitate o proprietate unica in Bucuresti: Cladire Monument Istoric din Strada Franceza

Real Start Imobiliare, o agentie cu vechime si experienta pe piata imobiliara din Bucuresti, ne prezinta o proprietate de exceptie situata in plin Centrul Istoric al Bucurestiului, o zona privilegiata atat din punct de vedere istoric, cat si din punct de vedere al vadului comercial si pietonal.

Vouchere de 5.000 Euro reducere în AXXIS Nova Resort & SPA pentru vizitatorii Salonului Imobiliar, 15-17 aprilie

Primul concept integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort&SPA, oferă vouchere de reducere în valoare de 5.000 Euro tuturor vizitatorilor târgului de real estate – Salonul Imobiliar, care se va desfășura în incinta Palatului Parlamentului între 15-17 Aprilie.

Când să cumperi şi când să închiriezi un apartament?

  • 2022-03-31 15:48:28
  • /
  • Categorie: Sfaturi
Achiziționarea unui apartament este o sarcină ce trebuie tratată cu maximum de seriozitate. O astfel de investiție majoră va influența bugetul personal sau al familiei pe termen lung.

Florin Cârstocea, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort&SPA: ‘Investeşte sub ochii tăi!”

Compania Grup Petrol Marin construieşte AXXIS Nova Resort&SPA, primul concept integrat din Mamaia Nord, care include un hotel de 5 stele şi apartamente de lux, în urma unei investiţii de peste 150 milioane euro. Complexul se dezvoltă pe o suprafaţă totală de 50.000 metri pătraţi, pe locaţia fostului camping Holiday, proprietate aflată în patrimoniul dezvoltatorului imobiliar de peste 15 ani.

De ce este eficientă și sigură plata online a facturilor la utilități?

  • 2022-03-24 12:42:28
  • /
  • Categorie: Sfaturi
În creștere an de an în România de foarte mult timp, plățile online cu cardul au devenit ceva obișnuit pentru o tot mai mare parte din populație.

Interviu - imoPR.ro la 3 ani de la lansare

imoPR.ro este PRima agentie de publicitate Full Service din domeniul imobiliar si un business deja cunoscut de cei mai importanti jucatori din piata imobiliara.
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2022
Concept Titirez.ro