Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Galerie foto: Cele mai frumose dormitoare mici de copii

Iti doresti sa-i oferi copilului tau un dormitor frumos si sigur insa te confrunti cu lipsa spatiului? Gaseste inspiratie in cea mai frumoasa galerie foto.

Design interior 2020 - Mobilierul din Ratan din nou la moda

  • 2019-12-03 10:47:44
  • /
  • Categorie: Sfaturi
Anul 2020 propune mobilierul si obiectele de design interior, facute cu drag și pricepere din rachita, iuta sau ratan. Sigur ți-ar prinde bine acasă!

Președintele mondial FIABCI deschide Târgul Național Imobiliar TNI!

  • 2019-11-26 16:42:22
  • /
  • Categorie:
Evenimentul imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar, începe în data de 4.10 la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversării a 15 ani, avem onoarea ca expoziția să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Președintele FIABCI.

Model UNIC de business in piata imobiliara din Romania! Octavian Badescu transforma Freedom Group in prima societate pe actiuni detinuta de agentii imobiliari

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul în serie Octavian Bădescu, lansează un model unic de business la nivel mondial: compania de consultanță imobiliară, care funcționează ca societate pe acțiuni deținute de către agenții imobiliari.

Am fost acolo: Log Out Work Off, Life On - Real Estate, un eveniment de socializare si networking destinat pietei imobiliare

Evenimentul Log Out Work Off, Life On - Real Estate, organizat de Buzz Events in cadrul Lido's Brasserie in data de 19 septembrie, a fost un prilej excelent pentru ca specialistii din Real Estate sa se cunoasca mai bine si sa faca schimb de idei.

Design interior 2020 - Top 6 cele mai populare culori

În fiecare an, un grup uriaș de designeri, arhitecți și reprezentanți ai companiilor mari de producție se reunesc pentru o conferința speciala: Tendințele de culoare si design interior 2020.

IN PREMIERA PE TITIREZ.RO! Octavian Badescu dezvaluie IN EXCLUSIVITATE informatii proaspete despre noul concept Freedom Group!

Interviu acordat in exclusivitate catre portalul Titirez.ro, in cadrul caruia Octavian Badescu discuta despre noul concept Freedom Group, prima societate de actiuni - poate din lume - care va fi detinuta de agentii imobiliari!

Începe ediția ANIVERSARÃ a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Va aseptam pe tot parcursul targului la standul Titirez.ro, de unde veti putea lua exemplarul gratuit Titirez Magazine. Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Vesti bune in retail! Primul mall central din Sibiu, inaugurat de NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle inaugureaza in 14 noiembrie primul mall cu cinema multiplex din interiorul Sibiului - Promenada Sibiu. 

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!

Titirez.ro a participat in acest weekend la TNI, in cadrul evenimentului fiind lansat imoPR - cel mai nou proiect de servicii imobiliare premium.
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2019
Concept Titirez.ro