Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Fun-cultura-generala-inedit

Galerie foto: Cele mai frumose dormitoare mici de copii

Iti doresti sa-i oferi copilului tau un dormitor frumos si sigur insa te confrunti cu lipsa spatiului? Gaseste inspiratie in cea mai frumoasa galerie foto.

Am fost acolo! Wecontent - cea mai importanta conferinta de marketing de continut a anului

In cursul zilei de ieri, echipa Titirez.ro/imoPR a participat la una dintre cele mai asteptate conferinte de marketing de anul acesta - WeContent.

Comunicat de presa: Lansarea pe piață a unui nou canal de publicitate exclusiv oferit de SPIN MEDIA !

Agenţia de publicitate SPIN MEDIA lansează noi vectori de publicitate. Una dintre căile inovative este promovarea mesajului publicitar pe boarding-pass-uri, adică pe cărţile de îmbarcare în aeronave. Este o soluţie de promovare exclusivă SPIN MEDIA, care ajunge, în final, direct în mâna călătorilor. Despre acest nou canal de publicitate, ne vorbeşte Sorin Gheorghiu, executive manager la SPIN MEDIA...

Am fost acolo: INSPIRED BY GREECE, un event conceptual marca PIATRAONLINE

În cadrul evenimentului “Inspired by Greece” organizat în pavilionul si showroom-ul PIATRAONLINE, compania a înlăturat ideea clasică de cocktail party și a transformat locatia într-o călătorie senzoriala în Grecia.

Comunicat de presa: Primul ministru maltez vizitează sediul companiei Zacaria

Sibiu, 08.05.2019: Primul ministru al Maltei, Dr. Joseph Muscat, va vizita sediul central al grupului de companii românești cu capital maltez Zacaria, înainte de participarea la Summit-ul UE ce va avea loc în Sibiu, în data de 9 mai 2019.

Concursul Eurovision 2018 - care sunt piesele de exceptie care ne-au cucerit in prima semifinala!

Aseara s-a desfasurat prima semifinala a concursului Eurovision, care anul acesta se desfasoara in Lisabona - Portugalia. Am urmarit cu interes maxim acest adevarat spectacol de muzica si dans, mai ales ca joi urmeaza sa intre in concurs si Romania.

Transportul viitorului: 1200 km/h in capsule de mare viteza

Compania Virgin, condusa de vizionarul Richard Branson, a testat cu succes o metoda de transport care pana acum exista doar in filme: capsule de mare viteza (hyperloop) care se pot deplasa cu pana la 1200 km/h. 

Primul restaurant subacvatic din Europa: Under

De anul viitor, in Norvegia se va deschide un spectaculos restaurant subacvatic, unul dintre putinele spatii de acest tip din lume.

Casa in care au locuit Donald si Ivana Trump, de vanzare pentru 45 de milioane de dolari

Vila uriasa din Connecticut in care au locuit Donald Trump si fosta sa sotie, Ivana, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 45 de milioane de euro.

Orasul italian unde poti cumpara o casa pentru 1 euro!

O proprietate istorica in acest orasel italian fermecator poate fi cumparata pentru pretul unei cafele, cu unele conditii...
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2020
Concept Titirez.ro