Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Tranzactii-imobiliare

Fosta casa a presedintelui american JFK scoasa la vanzare

Azi, pe 29 mai, se implinesc 103 ani de la nasterea celui de-al treizeci si cincilea presedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy.

Apartamentele cu gradină mare, în mijlocul naturii - soluția perfectă pentru noile nevoi ale cumparatorilor!

Pandemia Coronavirus este o încercare grea prin care a trebuit să trecem toţi. Stilul nostru de viaţa s-a schimbat radical, atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru tinerii profesionişti îndrăgostiţi de agitaţia oraşului. Iata ce soluții propune un dezvoltator de renume!

Webinar TNI alături de Costina Petrescu, CEO Titirez.ro: Pandemia schimbă preferinţele clienţilor din sectorul rezidenţial

Astazi vă invităm la o sesiune speciala a webinarului TNI! Costina Petrescu, CEO Titirez.ro (alături de Imobmanager, Imopr.ro, ShopSell.ro) va discuta începând cu ora 12:00 despre noile tendințe din sectorul rezidențial.

Casele de vanzare sunt cele mai cautate anunturi imobiliare in timpul carantinei!

Izolarea prelungita are un efect neasteptat! Cumparatorii din Romania isi redirectioneaza atentia spre case

10 case frumoase de pana in 100.000 euro in Bucuresti - pe www.titirez.ro

Am scotocit prin toate ofertele de pe www.titirez.ro si am gasit cele mai frumoase 10 case din jurul Bucurestiului, care pot fi cumparate pentru mai putin de 100,000 de euro. 

Zona de nord a Capitalei - care sunt cele mai interesante proiecte rezidentiale in 2020?

Zona de nord a Bucurestiului a fost dintotdeauna un punct de atractie pentru cumparatorii din segmentul Medium si Premium, interesati sa isi cumpere o locuinta cat mai aproape de locul de munca si intr-o zona cat mai linistita. 

Stirile imobiliare ale saptamanii, pe scurt - cele mai importante noutati din piata imobiliara

Saptamana aceasta s-au facut cativa pasi legislativi importanti, inclusiv spre digitalizarea procesului de aprobari ANCPI. Vesti incurajatoare din piata imobiliara, care se mentine pe linia de plutire in plina criza. Afla toate noutatile din sinteza noastra!

Stirile imobiliare ale saptamanii - cele mai importante stiri din segmentul imobiliar din ultima perioada

Perspective din piata despre segmentul imobiliar si efectele carantinei, dificultati in creditare, dezvoltatorii brasoveni obligati sa renunte la centrale de apartament si alte noutati din domeniu.

Episodul 12: Imobiliarele si Coronavirusul: Cum infuenteaza COVID19 si starea de urgenta un gigant imobiliar cu proprietati cu MV de peste 60 milioane euro

Astazi le multumim pentru acordarea acestui interviu reprezentantilor Casazela Properties, noua linie de business a APS Holding, care detine in portofoliul din Romania proprietati cu MV de peste 60 milioane de euro, aflate in mare majoritate in executare silita. Cum a fost afectata activitatea Casazela Romania, ce solutii au pus in practica pentru a se mentine in stabilitate si cum vad specialisti...

Stirile imobiliare ale zilei! 21 aprilie - cele mai noi stiri imobiliare, intr-o sinteza completa

Noi reguli de construire in Sectorul 1, proiecte rezidentiale noi si perspective ale epidemiei in zona imobiliara.
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2020
Concept Titirez.ro