Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Constructii

Modul de calcul al impozitului pe chirii in 2020

Anul 2020 ne intampina cu o avalansa de modificari fiscale, unele dintre ele cu impact major asupra veniturilor companiilor si persoanelor fizice.

Ce să iei în considerare când îți construiești un garaj

Proprietarii de mașini care văd în mașină un companion de drum și care simt o legătură cu aceasta, mereu vor dori să aibă mai multă grijă de aceasta. Iar atunci când au posibilitatea, caută să aibă un spațiu care să o protejeze atunci când staționează acasă. Poate nu am abordat acest subiect suficient, dar garajele sunt spații foarte importante pentru foarte mulți dintre cei care își caută o casă...

Episodul 5: Imobiliarele si Coronavirusul - "Fie se vor replia si vor duce la un alt nivel modul in care lucreaza, fie aceasta breasla se va cerne!"

In episodul 5 al serialului "Imobiliarele si Coronavirusul" veti gasi un interviu in exclusivitate al Cristinei Fratila, manager AXIA , care alaturi de partenerii sai de business s-a repliat si a gasit metode de succes pentru a fructifica in favoarea lor aceasta situatie de pandemie instaurata la nivel mondial. Agentia imobiliara AXIA este o companie axata pe tranzactionarea in segmentul office. C...

Satul de poluarea din Bucuresti? Ia-ti casa la Gruiu si respiri aer curat!

Vrei sa te muti la casa? Sa respiri aer curat, sa beneficiezi de suprafete generoase, sa ai locatia ideala pentru a-ti creste copiii in liniste si siguranta si totodata sa fii aproape de Bucuresti si de toate facilitatile metropolei?

HARTA seismica a Bucurestiului - Cele mai PERICULOASE zone

Bucureştiul a ajuns să fie punctul roşu al Europei. Cele mai PERICULOASE zone de impact in cazul unui cutremur, marcate pe HARTA SEISMICA a Bucurestiului

Vesti bune in retail! Primul mall central din Sibiu, inaugurat de NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle inaugureaza in 14 noiembrie primul mall cu cinema multiplex din interiorul Sibiului - Promenada Sibiu. 

Andrei Botis a fost ales Presedinte al Romanian Green Building Council

Andrei Botis a fost ales Presedinte al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (ROGBC – Romanian Green Building Council).

Vesti bune pentru piata de constructii din Romania! Pentru a treia luna consecutiv, cea mai mare crestere din Europa

Conform celei mai noi analize Eurostat, piata de constructii din Romania se dezvolta in ritm accelerat, inregistrand cea mai mare crestere fata de anul precedent dintre statele membre.

Brasov: Dezvoltatorii vor trebui sa proiecteze si drumurile de acces catre constructiile noi

Dupa reglementarea parcarilor, Primaria din Brasov propune un proiect de hotarare de Consiliu care sa ii oblige pe dezvoltatori sa amenajeze si drumurile de acces.

Turn de birouri de 45 m, ridicat in Piata Victoriei, chiar vis-a-vis de Tiriac Tower!

Concurenta pe piata proiectelor mari din centrul Capitalei - un nou turn de birouri se va construi pe bd. Buzesti
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2020
Concept Titirez.ro