Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Info-juridic

Grila Notarilor 2020 - cresteri de preturi ponderate pentru apartamentele din blocuri vechi si constanta pentru imobilele noi

Documentul cunoscut in general de catre public drept "Grila Notarilor" este raportul oficial, reimprospatat in fiecare an, in functie de care notarii isi calculeaza onorariile si impozitele pentru proprietatile de peste 450.000 lei.

In vigoare de sambata - schimbari importante de legislatie in procesul de autorizare al constructiilor

Va prezentam cele mai importante schimbari de legislatie in autorizarea lucrarilor de constructie, ce intra in vigoare incepand de sambata, 2.11.2019

Legea "Anti-teapa" in imobiliare - noi obligatii pentru dezvoltatori si mai multa siguranta pentru cumparatori!

Mai multa protectie pentru cumparatori si mai multe obligatii pentru dezvoltatori, conform unui nou proiect de lege in domeniul imobiliar.

Muzeul Antipa ar putea pierde 45% din parcul adiacent, la cererea Ministerului Culturii

Reprezentantii muzeului refuza sa cedeze o buna parte din parcul istoric, care a facut parte din patrimoniul institutiei inca de la fondarea acestuia.

Birocratia, un obstacol important in calea dezvoltatorilor. Cat dureaza sa obtii o autorizatie de constructie in Romania?

Romania are unul dintre cele mai complicate procese de obtinere a autorizatiei de constructie din Uniunea Europeana. Durata medie este de 256 de zile!

Parcare subterana de minim 283 locuri in Piata Dorobanti - nou proiect!

Valoarea totala estimata a proiectului este de 580.000.000 lei. Companiile interesate isi pot depune dosarul pana in 24.06.2019. 

Metroul din Drumul Taberei, din nou amanat

Proiectul inceput in anul 2011 a avut un termen initial de finalizare de 4 ani, amanat succesiv timp de alti 4. Astfel, ajunsi in 2019, aflam ca noile statii de metrou vor fi date in folosinta cel mai devreme anul viitor.

Contract de inchiriere ANAF 2018 - Care sunt obligatiile proprietarilor la inchirierea unui apartament?

Afla totul despre declarea veniturilor obtinute din chirii conform legislatiei in vigoare!

Cetatenii din Cluj pot participa, in premiera pentru Romania, la procesul de bugetare al investitiilor Primariei

Cluj Napoca este primul oras din Romania in care cetatenii se pot implica direct in procesul de bugetare al proiectelor si investitiilor implementate de autoritatile locale.

Planul Urbanistic General al Capitalei expira anul acesta. Primaria nu a inceput inca elaborarea noului PUG

Rusinos! Planul Urbanistic General al Capitalei expira la finalul anului. Proiectul stagneaza in aceeasi etapa inca din anul 2015
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2020
Concept Titirez.ro