Plus Prime Imobiliare - your trustworthy agency

News

News / Fun-cultura-generala-inedit

Beneficiile dudelor crude: Rețete tradiționale și provocări în comercializare si valorificarea lor in mediul rural

Dudele, fructele dulci și suculente ale arborelui de dud, sunt o alegere perfectă pentru casele de la țară, oferind numeroase beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, comercializarea dudelor crude poate reprezenta o provocare în contextul specific al caselor din gospodăriilor din mediul rural.

De ce elevii trebuie sa invete educatie tehnologica si care sunt avantajele aduse de aceasta materie?

Educatia este in general domeniul care are rol decisiv in destinul unei societati si este cea care ar trebui sa ne spuna directia in care lumea se indreapta. Educatia poate fi realizata atat la nivel de familie cat si la nivel general prin sistemul de invatamant.

Galerie foto: Cele mai frumose dormitoare mici de copii

Iti doresti sa-i oferi copilului tau un dormitor frumos si sigur insa te confrunti cu lipsa spatiului? Gaseste inspiratie in cea mai frumoasa galerie foto.

Am fost acolo! Wecontent - cea mai importanta conferinta de marketing de continut a anului

In cursul zilei de ieri, echipa Titirez.ro/imoPR a participat la una dintre cele mai asteptate conferinte de marketing de anul acesta - WeContent.

Comunicat de presa: Lansarea pe piață a unui nou canal de publicitate exclusiv oferit de SPIN MEDIA !

Agenţia de publicitate SPIN MEDIA lansează noi vectori de publicitate. Una dintre căile inovative este promovarea mesajului publicitar pe boarding-pass-uri, adică pe cărţile de îmbarcare în aeronave. Este o soluţie de promovare exclusivă SPIN MEDIA, care ajunge, în final, direct în mâna călătorilor. Despre acest nou canal de publicitate, ne vorbeşte Sorin Gheorghiu, executive manager la SPIN MEDIA...

Am fost acolo: INSPIRED BY GREECE, un event conceptual marca PIATRAONLINE

În cadrul evenimentului “Inspired by Greece” organizat în pavilionul si showroom-ul PIATRAONLINE, compania a înlăturat ideea clasică de cocktail party și a transformat locatia într-o călătorie senzoriala în Grecia.

Comunicat de presa: Primul ministru maltez vizitează sediul companiei Zacaria

Sibiu, 08.05.2019: Primul ministru al Maltei, Dr. Joseph Muscat, va vizita sediul central al grupului de companii românești cu capital maltez Zacaria, înainte de participarea la Summit-ul UE ce va avea loc în Sibiu, în data de 9 mai 2019.

Concursul Eurovision 2018 - care sunt piesele de exceptie care ne-au cucerit in prima semifinala!

Aseara s-a desfasurat prima semifinala a concursului Eurovision, care anul acesta se desfasoara in Lisabona - Portugalia. Am urmarit cu interes maxim acest adevarat spectacol de muzica si dans, mai ales ca joi urmeaza sa intre in concurs si Romania.

Transportul viitorului: 1200 km/h in capsule de mare viteza

Compania Virgin, condusa de vizionarul Richard Branson, a testat cu succes o metoda de transport care pana acum exista doar in filme: capsule de mare viteza (hyperloop) care se pot deplasa cu pana la 1200 km/h. 

Primul restaurant subacvatic din Europa: Under

De anul viitor, in Norvegia se va deschide un spectaculos restaurant subacvatic, unul dintre putinele spatii de acest tip din lume.
Plus Prime agency offers free consulting in the field of real estate:

- Sales/rents of apartments
- Houses/Vilas, commerials areas, lands

The Plus Prime real estate agency was set up to pursue a precise purpose. It is to provide professional services and to look for advantageous real estate solutions to meet the demands of our clients.
All rights reserved Plus Prime Real Estates / Copyright © 2023
Concept Titirez.ro